online marketing Faq

De overstap is niet om gevraagd en het is alsof je weer een nieuwe webshop start. Daarom zijn de kosten voor de overstap van Magento 1 naar Magento 2 enorm hoog. De kosten van de overstap lopen zo tot in de tienduizenden euro’s. De volgende vraag is dan natuurlijk of het de tijd en moeite waard is om over te stappen naar een ander platform.

 

Lees er hier meer over.

Shopify is een bekend eCommerce platform dat zich vooral richt op beginnende webshops. De vraag is of een Magento gebruiker baat heeft bij een overstap van Magento naar Shopify.

 

Lees er hier meer over

Vaak blijkt Magento uiteindelijk toch een te dure oplossing voor de middelgrote webshop. Misschien is dat voor jou ook het geval en ben je daarom aan het kijken naar alternatieven. Lightspeed is er daar eentje van.

 

Lees er hier meer over.

Online marketing, ook wel internet marketing genoemd, is een strategie die bestaat uit online activiteiten om de doelen van het bedrijf te bereiken.

Klik hier voor meer informatie over online marketing.

Je begint allereerst met een marketing plan, dat kan bestaan uit verschillende activiteiten zoals online adverteren. Met die online activiteiten kan je een groei voor je bedrijf realiseren of meer verkeer naar je website trekken.

Klik hier voor meer informatie over de werking van online marketing.

De online wereld wordt steeds groter en geavanceerder en hier kun jij als webshop eigenaar of retailer goed gebruik van maken. Wanneer je gebruik maakt van digitale marketing kan je een grotere doelgroep bereiken met minder kosten. Dus als je meer wilt groeien met je bedrijf is het een must om internet marketing te gebruiken.

Nog niet overtuigd? Lees er op deze pagina meer over.

De meest belangrijke online marketing kanalen zijn: Zoekmachine optimalisatie (SEO), Zoekmachine adverteren (SEA), Social Media Marketing, Content Marketing, Display adverteren en E-mail marketing.

Klik hier om meer te weten te komen over deze kanalen online marketing kanalen.

Het is erg belangrijk om het juiste marketing kanaal te gebruiken om jouw doelgroep te bereiken, anders verspil je veel geld. Het eerste wat je doet is bepalen welke doelen je wilt halen middels de online campagne. Vervolgens kijk je naar welk kanaal het best bij jouw doelstelling past.

Lees hier meer over het kiezen van de juiste marketing kanalen.

Internet marketing is vaak cruciaal om je bedrijf te laten groeien. Het zorgt ervoor dat je gevonden wordt in de zoekmachines en dit resulteert vaak weer in meer klanten.

Lees hier meer over op deze pagina.

Hoeveel online marketing kost heb je zelf in de hand, want je kan zelf je budget bepalen. Maar wanneer je het goed wilt doen, moet je wel echt investeren met zowel geld als tijd. Hoeveel het gaat kosten en hoeveel het oplevert, ligt dus aan jezelf, je werknemers en of je het wilt uitbesteden.

Klik op deze link voor een uitgebreider antwoord.

Er zijn een aantal vormen van online marketing te onderscheiden. voorbeelden hiervan zijn affiliate marketing, e-mail marketing. social media marketing, video marketing en zoekmachine optimalisatie.

Op deze pagina is meer over deze verschillende vormen te lezen.

De online wereld bepaalt ondertussen een groot deel van het dagelijks leven van iedereen. Wanneer je niet gebruikt maakt van de nieuwe en snel ontwikkelende digitale wereld loop je erg veel omzet mis.

Lees hier meer over op deze pagina.

Je kan bijvoorbeeld SEO cursussen gaan volgen om te leren hoe je je website optimaliseert. Verder zou je ook boeken kunnen lezen om de basis van online marketing te leren kennen. Daarnaast is uitbesteden aan specialisten ook zeker een goede optie.

Lees hier meer over door op deze link te klikken.

Online marketing is veel voordeliger dan offline marketing, daarnaast is het niet alleen tijdelijk beschikbaar. Alles wordt online bewaard. Artikelen die je post blijven online staan, totdat je ze eraf haalt. Het kan zelfs zo zijn dat het artikel ergens anders nog blijft voorbestaan. Verder is het bij online marketing mogelijk om secuur de resultaten te monitoren, je kan precies berekenen wat het je heeft gekost en wat het je heeft opgebracht.

Klik hier voor meer informatie over waarom je online marketing moet gebruiken.

Bekijk wat je wil bereiken met je online marketing en bepaal daarna je budget. Vervolgens kan je een campagne uit gaan rollen en testen welke vormen wel en niet werken.

Voor meer info over online marketing klik hier.

Het antwoord hierop is heel simpel, je moet het altijd gebruiken. Je kan dit niet heel even stil zetten. Wanneer je het stil zet, raakt alles verouderd en kan je veel omzet verliezen.

Lees hier meer over.

hover online marketing Faq

Over ons

Michael’s Consultancy eCom Services (MC eCom Services) helpt jou, als (online) retailer, met jouw online strategie. Wij gaan met je in gesprek om erachter te komen wat de beste stappen zijn om te nemen in jouw online strategie.

MC eCom Services is de enige partij in deze sector die luistert naar haar klanten, om zo tot de optimale oplossing te kunnen komen. MC eCom Services biedt zelf ook geen product aan, daarom zijn er enorm veel partijen bij MC eCom Services aangesloten. Op deze manier kunnen hebben wij volledige vrijheid om écht tot de perfecte oplossing voor onze klant te komen.

Denk hier bijvoorbeeld aan het gebruik van een volledig geïntegreerd systeem voor de klanten en de voorraad, maar ook bijvoorbeeld aan traffic optimalisatie en conversie optimalisatie.

Schrijf je in voor een gratis analyse

Ter waarde van €270. We nemen contact met je op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.