Michael’s Consultancy eCom Services

Michael’s Consultancy eCom Services (MC eCom Services) helpt jou, als (online) retailer, met jouw online strategie. Wij gaan met je in gesprek om erachter te komen wat de beste stappen zijn om te nemen in jouw online strategie.

MC eCom Services is de enige partij in deze sector die luistert naar haar klanten, om zo tot de optimale oplossing te kunnen komen. MC eCom Services biedt zelf ook geen product aan, daarom zijn er veel partijen bij MC eCom Services aangesloten. Hierdoor hebben wij de volledige vrijheid om écht tot de perfecte oplossing voor onze klant te komen.

Denk hier bijvoorbeeld aan het gebruik van een volledig geïntegreerd systeem voor de klanten en de voorraad, maar ook bijvoorbeeld aan traffic optimalisatie en conversie optimalisatie.

Betrouwbare partners

Wat ons uniek maakt in de eCommerce is dat wij een breed scala hebben aan betrouwbare partners. Wij van MC eCom hebben een passie voor eCommerce maar zijn van mening dat uitbesteden aan specialisten beter is dan het zelf oplossen. Wanneer je bij ons een contract tekent, zijn wij de tussenpersoon die je aan een of meerdere van onze partners koppelt waarna wij monitoren of het allemaal goed verloopt.

Zo vorm je samen met onze partner en MC eCom als tussenpersoon een drie-eenheid waarbij we streven naar naar de optimale oplossing voor jouw online strategie.

Bekijk hier welke partners bij ons aangesloten zijn.

Onze klanten zijn tevreden

Van wie kan je beter over onze service horen dan onze klanten. We hebben al veel verschillende webshops, winkels en retailers geholpen en we hebben gemerkt dat onze klanten zeer tevreden zijn over onze service en onze partners. We zijn daarom bij een aantal van onze klanten langsgeweest met een camera waardoor je een beeld krijgt van wat wij precies doen.

Op onze klant cases pagina vind je nog meer video’s.