Ontdek wat wij kunnen doen!

Plan van Aanpak Online Strategie

Opstellen Plan van Aanpak

Bij het opstellen van een plan van aanpak gaan we eerst jouw webshop of website analyseren. Vervolgens zullen wij deze analyse met jou gaan bespreken. We kijken hierbij naar hoe we je wensen en doelen in combinatie met onze expertise kunnen omzetten in een plan van aanpak. We zullen samen kijken wat voor jou de beste online strategie is. We houden hier niet alleen rekening met je doelen en wensen, het moet natuurlijk ook te realiseren zijn. Het plan van aanpak wordt natuurlijk aangescherpt of bijgesteld zodra dat nodig is.

Uitvoeren Plan van Aanpak 

Nadat we een plan van aanpak hebben gemaakt, moet deze natuurlijk ook ten uitvoer worden gebracht. Dit kan op verschillende manieren in zijn werk gaan. Dit gaat wederom ook in samenspraak met jou. Ben je erg zelfstandig en heb je zin en tijd om zelf zaken uit te zoeken en uit te voeren, dan zullen we jou sturing bieden in dit proces. Mocht je het liever uit handen willen geven, dan zullen wij gaan kijken welke partners het meest geschikt zijn om jouw strategie uit te voeren. Wij zullen dit vervolgens voor je regelen, opzetten en monitoren. Je hebt natuurlijk zelf altijd het laatste woord en zult ook zoveel als je zelf wilt in het proces betrokken worden.

Waarom MC eCom services

MC eCom biedt persoonlijke begeleiding op het gebied dat jij nodig hebt. Wanneer je compleet je zorgen weg wilt laten halen, ben je bij ons aan het goede adres. Wil je graag zelf nog (deels) de regie in handen houden, kan dat ook. Daarnaast zorgen wij dat onze partners niet alleen hoge kwaliteit leveren, maar ook goed met elkaar samenwerken, indien er meerdere partners nodig zijn voor het uitvoeren van jouw strategie. Gedurende het hele proces zullen wij de doelen in het oog houden en deze ook aanscherpen. Wij gaan samen met jou en onze partners voor het hoogst haalbare resultaat.

MC eCom biedt dus het juiste advies waar je in moet gaan investeren en vindt voor jou de beste partner, daarnaast bieden wij een vertaalslag van soms wat technische analyses van onze partners naar een voor jou duidelijk en begrijpelijk verhaal. Dit is natuurlijk een kleine omschrijving van onze diensten. Meer informatie kan je vinden onder het kopje over ons

Schrijf je in voor een gratis online marketing analyse

Ter waarde van €270. We nemen contact met je op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.