Ontdek wat wij kunnen doen!

Online marketing Strategie

Onze analyse

Om een strategie op te kunnen stellen, zullen we eerst jouw huidige online marketing beleid moeten analyseren. We spitten dan je website of webshop door en zoeken dan niet alleen naar verbeterpunten, maar kijken ook zeker wat er al goed is en proberen dit nog meer uit te buiten. We bekijken het totaalplaatje: je traffic, conversie en retentie. Het totaalplaatje van je shop of site wordt geanalyseerd.

Strategie uitwerken

Na de analyse kunnen we gaan werken aan een strategie. Hierbij kijken we ook naar online marketing activiteiten die je al hebt geprobeerd. Wat werkte goed? Of wat had vooral geen effect? We stippelen dan voor jou een strategie uit, gebaseerd op onze analyse, expertise en ervaring en jouw inspraak, doel en wensen.

Vervolgens heb je dan een strategie die we samen met jou kunnen uitvoeren.

Waarom MC eCom services?

Je hebt een strategie, en nu? Deze moet natuurlijk nog worden uitgevoerd. Aangezien wij het uitvoerende werk zelf niet doen, kan je dit zelf op je nemen, natuurlijk met onze begeleiding. Dit kan vaak tegenvallen of in de praktijk toch lastiger blijken dan gedacht.

Daarom hebben wij gespecialiseerde partners in ons netwerk. Deze partners blinken allen uit in een specifiek onderdeel van jouw strategie. We gaan dan samen met jou kijken naar welke partners we kunnen betrekken in het proces. Wij zullen zorgen dat het contact soepel verloopt en het werk van de partners wordt gemonitord. Omdat alle partijen zo nauw betrokken zijn in het uitwerken van de strategie, kunnen wij ook tijdig ontdekken als de strategie moet worden aangepast. Wij zullen ook helpen om de soms technische analyses en rapporten van partners te interpreteren en voor jou te verduidelijken. We zorgen dus eigenlijk voor een ontzorging bij het uitwerken van je strategie.

Schrijf je in voor een gratis online marketing analyse

Ter waarde van €270. We nemen contact met je op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.