Ontdek wat wij kunnen doen!

Online marketing uitbesteden

Online platformen

Wanneer je een duidelijk beeld hebt van de punten die je aan wilt gaan pakken in jouw online strategie, is de volgende stap om te kijken hoe je dit vorm gaat geven.

Doordat er in de e-commerce veel mogelijkheden zijn, is het lastig om te bepalen in  welk platform je precies in moet gaan investeren. Zo zijn er twee mogelijkheden bij e-commerce wat betreft zoekmachines; SEO (Search Engine Optimization)  en SEA (Search Engine Advertising). Verder zijn er nog meerdere platformen zoals Facebook en Instagram die verschillende vormen van adverteren aanbieden.

Heb je tijd om hier zelf in te duiken, of is het toch handiger hier een specialist voor in te huren om je online marketing uit te besteden?

Betrouwbare Partners

In de markt van online marketing zijn er al veel organisaties die experts zijn geworden in het online adverteren. Grote en kleine organisaties helpen bedrijven advertenties op te zetten maar ook websites te verbeteren en te vergroten. Door al deze vergelijkbare partners wordt het een complex verhaal.

Hoe vind je in dit grote aanbod een betrouwbare partner?  Hoe manage je alle betrokken partijen in jouw strategie? Hoe weet je of ze echt doen wat ze zeggen dat ze doen?

Om dit te monitoren moet je een bepaalde expertise hebben in online marketing en natuurlijk ook de tijd om dit te controleren. MC eCom services heeft een breed arsenaal aan marketing bedrijven waar we mee samenwerken. Deze partijen worden geselecteerd na een lang kwaliteitsproces, om ervoor te zorgen dat onze klanten gekoppeld worden aan de beste partners.

Waarom MC eCom services

Zodra de online strategie is bepaald zal de juiste partner gevonden worden. Deze partner zal  contact op nemen en het werk uitvoeren dat is afgesproken.  Doordat we een onafhankelijk adviesbureau zijn zullen we dit proces monitoren waarbij de klant centraal staat en we altijd opzoek zijn naar de meest geschikte uitkomst.

Tijdens het proces kunnen er natuurlijk situaties ontstaan die voor ontevredenheid zorgen. Dit geld voor zowel klanten als partners. Om onnodige communicatie te voorkomen zullen wij deze situaties beoordelen en de daarbij juiste actie ondernemen. Dit zal het proces en het resultaat bevorderen.

MC eCom bied het juiste advies waar je in moet gaan investeren en vind voor jou de beste partner. Dit is natuurlijk een kleine omschrijving over onze diensten. Meer informatie kan je vinden onder het kopje over ons

Schrijf je in voor een gratis online marketing analyse

Ter waarde van €270. We nemen contact met je op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.