Sinds dit Decennium zijn smartphones niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Overal waar je komt zijn mensen aan het werk, bellen, spelen games of kijken series en dat allemaal op dat kleine en soms iets minder kleine schermpje dat in je broekzak past. Het online verkeer via smartphone is aan het stijgen terwijl dat via desktop steeds minder wordt. Dit geldt ook voor shoppen. Steeds meer mensen kopen online hun producten als kleding, boodschappen en eten en dit betekent ook dat dit via een telefoon gaat. Winkels hebben daarom een app nodig waardoor webshops ook op het gebied van telefonie sterk staan. Een van onze partners die hier alles over weet is Apptonize. Het Nederlandse bedrijf gevestigd in Amsterdam is ervan overtuigd dat shoppen via mobiele apps steeds groter gaat worden. In deze post lees je alles over het Amsterdamse bedrijf.

Wat doet Apptonize?

De titel van het bedrijf verraadt eigenlijk wat het bedrijf doet. Simpel gezegd ontwikkelt Apptonize apps voor webshop. Doordat het bedrijf zich specifiek focust op webshops weten ze precies waar ze mee bezig zijn. Voor veel bedrijven en winkels is een stap naar een app groot, en gaat het ontwikkelen van een applicatie in de eCommerce gepaard met enorme kosten. Volgens Apptonize lopen de kosten van het ontwikkelen van een app al snel op tot meer dan €40.000. Het Amsterdamse bedrijf heeft daarom software ontwikkeld die bruikbaar is voor meerdere webshops, Apptonize kan daarom ook wel een SaaS (Software-as-a-Service) bedrijf genoemd worden. Hierdoor ontwijk je als webshop de enorme opstartkosten. Apptonize is volledig geïntegreerd met Lightspeed.

Waarom een app van Apptonize?

Hoewel de apps van Apptonize gebruik maken van dezelfde basis-software, is toch elk design uniek. Zodat je ‘brand’ goed uit de verf komt. De apps zijn state-of-the-art. ‘Zalando-kwaliteit’, zoals ze zelf zeggen. Een uitstekende GUI en echt razendsnel in gebruik.

Een App van Apptonize is een stuk voordeliger dan het laten ontwikkelen van een app van de grond af aan. Omdat het Amsterdamse bedrijf werkt met een abonnementssysteem kom je niet voor onverwachte kosten te staan. De apps werken zowel op Apple als Android. Apptonize regelt echt alles wat nodig is om de app werkende te houden zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Een ander voordeel is de integratie met eCommerce systemen Lightspeed en Shopify. De eerstgenoemde is ook een van onze partners waardoor het onmichannel verhaal nog meer uitgebreid kan worden. Meer over onze partner Lightspeed en omnichannel lees je op onze site.

Wij als MC eCom Services werken samen met Apptonize en zijn de juiste tussenpersoon wanneer je besluit als webshop om een app te laten ontwikkelen. Wij kunnen als tussenpartij helpen en een advies op maat geven over de uitbreiding van uw webshop met een app. Mocht je daarom vragen hebben over het gebruiken van een app voor de webshop meld je dan snel aan voor een gratis en geheel vrijblijvend informatiegesprek.

Schrijf je in voor een gratis analyse

Ter waarde van €270. We nemen contact met je op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Recente Posts