kleur strategie plan Faq

Je campagne bestaat uit een aantal stappen, zoals het bepalen van het budget, de Search Engine Optimisation en online adverteren waarbij je onder andere op social media of Google adverteert.

Klik hier voor een uitgebreide uitleg.

Dit plan is een soort hulpmiddel om internet marketing toe te passen voor jouw website. Het bestaat uit verschillende stappen die een ondernemer kan helpen om specifieke wensen en doelen te onderzoeken, analyseren, implementeren en te verwerken in de online strategie.

Lees er hier meer over.

Bij het schrijven van het plan krijgt je inzicht wat de behoeftes zijn van de potentiële klanten en hoe de markt eruit ziet.

Lees hier meer over.

Een marketing plan kan lijken alsof het makkelijk te maken is, maar het is best complex. Ook als je een fout maakt kan je hele marketing campagne voor niks zijn geweest en gaat je investering verloren. Eventueel zou een online campagnes consultancy je hierbij kunnen helpen. Een marketing plan is gebaseerd op het planning model (SOSTAC).

Op deze pagina vind je meer info over dit model.

Een funnel kan je gebruiken voor een effectieve online strategie en je kan zo je resultaten verbeteren en groei van je webshop realiseren.

Leer hier meer over hoe dit werkt.

Een online marketeer heeft veel verschillende activiteiten die die uitvoert en natuurlijk is dit voor elke marketeer weer anders. Hij is voornamelijk bezig met het uitvoeren van de online marketing strategie.

Lees hier wat voor taken een online marketing manager nog meer heeft.

Een online marketing strategie is een soort overzicht waar alle online activiteiten en doelen in staan zodat je weet waar je heen wilt en hoe je daar zou kunnen komen.

Klik hier voor meer informatie over een dergelijke strategie.

het verbeteren van organische vindbaarheid, conversieoptimalisatie en ervoor zorgen dat mensen terugkomen op je site zijn voorbeelden van online marketingstrategieën.

Meer strategieën zijn hier terug te vinden.

Internet marketing heeft invloed op jouw online prestaties. Wanneer je een strategie creëert en uitvoert is het de bedoeling dat het jouw omzet positief beïnvloed.

Lees hier meer over de functie van online marketing.

Simpel gezegd helpt een marketing bureau jouw bedrijf met je online strategie. Je besteedt het dan uit aan een derde partij. Ze verlenen diensten om je te helpen met het creëren en het uitvoeren ervan.

Hier vind je meer info over online marketing bureau’s.

Het bureau helpt jouw om een strategie uit te werken die passend is bij jouw bedrijf. De basis is dat ze rekening houden met het budget, de doelgroep, de doelstellingen en de visie van jouw bedrijf. Daarna gaan het bureau dieper er op in. Wat heeft jouw bedrijf nodig en hoe zou je dat kunnen bereiken.

Klik hier om erachter te komen wat een bureau nog meer doet.

Simpel gezegd is het alle communicatie wat over het internet gaat met marketing doelen. Alle activiteiten waarmee je communiceert met de klanten hoort bij de communicatie.

Meer info vind je hier.

Een onderdeel van je internet marketing strategie kan e-mailmarketing zijn. Dit is ook wel een vorm van Direct Marketing. Het is het sturen van een persoonlijke e-mail naar een potentiële klant.  De doelen van het sturen van een e-mail is nieuwe klanten werven, klanten overtuigen om een aankoop te doen of het onderhouden de relatie met de klant.

Lees hier meer over e-mail marketing.

hover strategie plan Faq

Over ons

Michael’s Consultancy eCom Services (MC eCom Services) helpt jou, als (online) retailer, met jouw online strategie. Wij gaan met je in gesprek om erachter te komen wat de beste stappen zijn om te nemen in jouw online strategie.

MC eCom Services is de enige partij in deze sector die luistert naar haar klanten, om zo tot de optimale oplossing te kunnen komen. MC eCom Services biedt zelf ook geen product aan, daarom zijn er enorm veel partijen bij MC eCom Services aangesloten. Op deze manier kunnen hebben wij volledige vrijheid om écht tot de perfecte oplossing voor onze klant te komen.

Denk hier bijvoorbeeld aan het gebruik van een volledig geïntegreerd systeem voor de klanten en de voorraad, maar ook bijvoorbeeld aan traffic optimalisatie en conversie optimalisatie.

Schrijf je in voor een gratis analyse

Ter waarde van €270. We nemen contact met je op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.