kleur SEO Faq

Een belangrijke factor in de marketing strategie is SEO. De betekenis is Search Engine Optimalisation of in het Nederlands ook wel zoekmachine optimalisatie. Wanneer je een webshop of website gaat beginnen is het belangrijk dat je goed gevonden wordt op zoekmachines zoals Google of Bing.

Lees hier meer over hoe SEO werkt.

On-page heeft te maken met de kwaliteit van de content op jouw website. Off-page SEO gaat over of je website autoriteit heeft in de markt en heeft te maken met alles buiten je website. Het betreft voornamelijk de links van en naar je website.

Lees hier meer over de verschillende vormen van SEO.

Dit hangt af van veel factoren: hoe ver je bent met je eigen website/webshop, hoeveel hulp je nodig hebt. Het is een complex proces met veel verschillende onderdelen die allemaal met elkaar samenhangen.

Klik hier voor meer info.

Het belangrijke van content is dat het past bij jouw bedrijf. Als iemand jouw website bezoekt wil die wel dingen lezen gerelateerd aan jouw bedrijf anders kan je er geen rendement uithalen. Je content kan bijvoorbeeld bestaan uit blogs.

Meer over content lees je hier.

hover SEO Faq

Over ons

Michael’s Consultancy eCom Services (MC eCom Services) helpt jou, als (online) retailer, met jouw online strategie. Wij gaan met je in gesprek om erachter te komen wat de beste stappen zijn om te nemen in jouw online strategie.

MC eCom Services is de enige partij in deze sector die luistert naar haar klanten, om zo tot de optimale oplossing te kunnen komen. MC eCom Services biedt zelf ook geen product aan, daarom zijn er enorm veel partijen bij MC eCom Services aangesloten. Op deze manier kunnen hebben wij volledige vrijheid om écht tot de perfecte oplossing voor onze klant te komen.

Denk hier bijvoorbeeld aan het gebruik van een volledig geïntegreerd systeem voor de klanten en de voorraad, maar ook bijvoorbeeld aan traffic optimalisatie en conversie optimalisatie.

Schrijf je in voor een gratis SEO analyse

Ter waarde van €360. We nemen contact met je op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.