kleur investeren Faq

Het is erg belangrijk om te investeren in een goede online strategie. Wanneer je te weinig investeert kan je slechte campagnes neerzetten, wat niet alleen een verspilling van je geld kan zijn, maar ook slecht voor je imago

Lees hier meer over investeren.

Wanneer je een goede advertentie campagne wil neerzetten, kan dat veel tijd kosten. Daarom kan je er voor kiezen om het uit te besteden. Dit bespaart tijd en het kan daarnaast veel leads opleveren op lange termijn. Wanneer je aan de andere kant zelf begint met de campagnes opzetten kan je ze snel starten en heb je het in eigen hand.

Voor meer info klik je hier.

Het is handig als je alles al uitbesteed om dit dan ook uit te besteden. Het is een klein onderdeel van Google Adwords. Maar het is dus niet perse nodig, omdat het een klein deel is.

Vo0r meer info over shopping klik je hier.

Dit is een dienst waarbij je de gegevens van je website kan verzamelen en kan analyseren. Hiermee kan je een gedetailleerd overzicht krijgen van verschillende aspecten van jouw website. Je kan bijvoorbeeld zien hoeveel bezoekers op je site komen en welke pagina’s ze bezoeken.

Interesse in Google Analytics? Klik hier.

hover investeren Faq

Over ons

Michael’s Consultancy eCom Services (MC eCom Services) helpt jou, als (online) retailer, met jouw online strategie. Wij gaan met je in gesprek om erachter te komen wat de beste stappen zijn om te nemen in jouw online strategie.

MC eCom Services is de enige partij in deze sector die luistert naar haar klanten, om zo tot de optimale oplossing te kunnen komen. MC eCom Services biedt zelf ook geen product aan, daarom zijn er enorm veel partijen bij MC eCom Services aangesloten. Op deze manier kunnen hebben wij volledige vrijheid om écht tot de perfecte oplossing voor onze klant te komen.

Denk hier bijvoorbeeld aan het gebruik van een volledig geïntegreerd systeem voor de klanten en de voorraad, maar ook bijvoorbeeld aan traffic optimalisatie en conversie optimalisatie.

Schrijf je in voor een gratis analyse

Ter waarde van €270. We nemen contact met je op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.