Inmind Harderwijk

 

Als we ’s morgens vroeg Inmind binnen komen lopen, is gelijk te merken wat voor sfeer het bedrijf uitstraalt. We krijgen gelijk een lekkere cappuccino aangeboden en voordat we ter zake komen zijn we alweer een uur verder. Het is precies wat Bertrand Hoeve met zijn winkel wil, eerst gezelligheid en dan pas kopen.

Inmind Harderwijk is een winkel die zich specialiseert in design kleding, zo kan je hier terecht voor de meest prachtige en excentrieke schoenen, kan je maatpakken laten maken en ook voor een nette spijkerbroek of blazer heeft Inmind een uitgebreid assortiment aan keuzes. En dames, niet getreurd. Ook voor vrouwen heeft Inmind een grote hoeveelheid aan mogelijkheden. Dus iedereen kan bij Bertrand terecht voor een bak koffie, van overigens ook zijn eigen merk, en een unieke verkoopbeleving.

greve

Inmind Klopte bij ons van MC eCom services aan omdat hij behoefte had aan een beetje modernisering in zijn bedrijf. Al jaren werkte hij met een ouderwets kassasysteem en dit ging ten koste van veel tijd en uitstraling. Bovendien was hij niet tevreden met de service van zijn vorige provider. Naar eigen zeggen wilde hij een systeem dat uitstraalt dat hij in iets moois geïnvesteerd heeft. Wij zijn daarna met hem aan tafel gaan zitten en zijn tot de conclusie gekomen dat het kassasysteem van Lightspeed het beste voor Bertrand zijn bedrijf is.

Lightspeed is een bedrijf dat onder andere kassasystemen voor retailers produceert. Het mooie aan deze systemen is dat alles binnen het bedrijf met elkaar in verbinding staat. Het systeem combineert de webshop met de fysieke winkel en zorgt er op die manier voor dat elke verkoop gelijk in het systeem te vinden is. Al deze informatie is met een druk op de knop te vinden op de ipad achter de kassa. Het gebruiksgemak en de professionaliteit van dit systeem geeft Inmind volgens ons precies de uitstraling die het bedrijf zoekt. Ook maakt Lightspeed het mogelijk systemen te integreren met Lightspeed, waardoor er één centraal voorraadbeheer blijft.

Inmiddels zijn we alweer een aantal maanden verder en is het systeem volledig in gebruik in de winkel en geeft Bertrand aan enorm blij te zijn met de service die MC eCom hem geboden heeft en nog steeds aanbiedt. Op dit moment zijn Bertand en Michael nog aan het werk om de web shop volledig op te tuigen.

Met elk vraagje kan ik bij Michael aankloppen, hij heeft doorgaans overal een antwoord op en zo niet dan gaat hij er naar opzoek. Hij is enorm geduldig en neemt echt de tijd om je op een goede manier te helpen. Afgelopen periode had ik enorm veel stress, Michael heeft me toen echt weer tot rust gebracht, hij heeft echt veel voor me betekend.”

Schrijf je in voor een gratis online marketing analyse

Ter waarde van €270. We nemen contact met je op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.