Investeren in online strategie: Wij verlagen het risico

Advies bij investering in online strategie.

Wanneer u een duidelijk beeld hebt van de punten die u wilt aan gaan pakken in uw online strategie, is de volgende stap om te kijken hoe u dit vorm gaat geven.

Wanneer u bijvoorbeeld besluit om met Facebook advertenties te gaan werken, zult u er snel achter komen dat er een bepaalde expertise voor nodig is om er voor te zorgen dat u uw geld goed besteed in deze advertenties. Heeft u de tijd om hier zelf in te duiken, of is het toch handiger hier een specialist voor in te huren?

Wanneer u een fysieke winkel heeft en u via uw online strategie meer mensen naar uw winkel wilt lokken, kunt u al denken aan het starten van een web shop. Maar hoe gaat dat in zijn werking? Is de gehele voorraad dan wel gesynchroniseerd? En de klantbestanden? En hoe gaat u überhaupt de bezoekers bereiken die u wilt bereiken. Voor de gesynchronisaties zult u een bepaald systeem in gebruik moeten nemen en voor het bereiken en lokken van bezoekers zult u een effectieve marketing campagne op moeten gaan zetten. Er moet dus geïnvesteerd worden in bepaalde systemen.

Wij helpen u hierbij! Met een groot arsenaal aan partners kunnen wij gebaseerd op uw behoeftes de perfecte oplossing bieden.

Waarom investeren via MC eCom Services?

Wij eisen de hoogste kwaliteit van onze partners. Normaal moet u zelf gaan zoeken naar een oplossing die bij u past. Allicht heeft u dit al eens gedaan en dan weet u dat het een zeer complex verhaal is, gezien er enorm veel vergelijkbare partijen zijn.

Deze situatie verhoogt het risico van investeren in uw online strategie. Daarom eisen wij van onze partners dat onze klanten de beste behandeling krijgen. Hierdoor verlagen wij het risico van uw investering.

Wat kost hulp bij mijn investering dan?

Ook hier hanteren wij geen uurtarief, omdat online strategie een complex verhaal is waar altijd aan gewerkt moet worden. Daarom heeft elke serieuze ondernemer constante begeleiding nodig van een eCommerce specialist. Wij zijn de eCommerce specialisten.

Voor al €300,- per maand kunt u altijd en overal met uw vragen omtrent uw investeringen in uw online strategie bij ons terecht!

Zie meer informatie over de mogelijkheden bij MC eCom Services bij onze Pricing pagina.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met onze hoofdspecialist Michael Westerweel voor een intake gesprek:

Telefoon: +31 6 28175199

E-Mail: michael@mcecomservices.com

Toch advies nodig omtrent uw online strategie?

Dat is geen probleem, wij kunnen u van A tot Z begeleiden in het definiëren en implementeren van uw online strategie. Meer informatie hierover kunt u vinden op “Advies bij online strategie”.