Advies bij online strategie: Hulp bij online strategie

Advies bij Online strategie

Traffic, conversie en retentie, wat houdt dat eigenlijk in?

Bezoekers, betalende bezoekers en terugkerende klanten. Dat houdt het in. Maarja, hoe zorg je dan voor bezoekers? En dat ze betalen? En dat ze ook nog terugkeren en herhaalaankopen doen?

Ga je dan investeren in Facebook, AdWords, blogs schrijven, content schrijven, linkbuilding, een email campagne of één van die andere honderden mogelijkheden?

Hoe ga je de investering vormen? Welk systeem ga je gebruiken? Welke partij huur je in, of ga je het zelf doen? Maar hoe doe je dat dan?

Ongetwijfeld loopt ook u tegen één of meer van deze vragen aan. MC eCom Services helpt hierbij! Van A tot Z kunnen wij u helpen met uw online strategie. Wij hebben de kennis in huis om in kaart te brengen wat voor u het beste is om in te investeren. Ook hebben wij een breed netwerk aan partners waardoor wij altijd een perfect passende oplossing voor u kunnen regelen. Lees hierover meer bij Investeren in online strategie: Wij verlagen het risico.

Wij verhogen uw inzicht omtrent uw online strategie, waarbij wij dus ook het risico van uw investering in online strategie verlagen!

Wat kost hulp bij de online strategie dan?

Een uurtarief waar u weer €150,- per uur moet neertellen om nog maar af te wachten wat de resultaten zijn? Nee, zo werken wij niet.

Voor slechts €450,- per maand kunt u met al uw vragen omtrent online strategie bij ons terecht!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met onze hoofdspecialist Michael Westerweel voor een intake gesprek:

Telefoon: +31 6 28175199

E-Mail: michael@mcecomservices.com