Brandfirm

BrandFirm_logo

Met vijf blogs op onze site over online vindbaarheid waarbij we het hebben over SEO’s, SEA’s, Google AdWords, Facebook Advertising en Zoekwoorden hebben wij proberen duidelijk te maken dat dit zeer belangrijk is voor een bedrijf. Online marketing is in de hedendaagse markt de sleutel voor een geslaagde onderneming en het is daarom essentieel dat een bedrijf online gevonden wordt. Omdat hier veel bij komt kijken is het vaak verstandig en voordeliger wat betreft tijd en geld om dit uit te besteden. Daarom stellen wij een van onze partners Brandfirm voor die gespecialiseerd is in online marketing.

PLAN NU EEN GRATIS ADVIES AFSPRAAK IN

Wat houdt online marketing in?

Online marketing is simpel gezegd marketing via het internet. Als bedrijf wil je natuurlijk online gezien worden door potentiële klanten, maar hoe je als onderneming op het internet vindbaar wordt hangt van veel variabelen af. Zo kunnen op platformen als Facebook en Youtube advertenties gekocht worden, maar ook de vindbaarheid op zoekmachines als Google hoort bij online marketing. Omdat er zoveel mensen op het internet zitten is promotie via het web belangrijker dan ooit en een sterk bedrijf heeft ook een sterke online aanwezigheid. Het is een enorme klus om online marketing op orde te krijgen daarom is daar onze partner Brandfirm die dit allemaal voor je regelt.

Wat doet Brandfirm?

Brandfirm bestaat inmiddels zeven jaar en groeit nog steeds hard. In 2016 en 2017 heeft het online marketing bedrijf een award gewonnen als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Als je op de site van Brandfirm kijkt, staat er een hele lijst aan dingen die het online marketing bedrijf jou kan bieden. Zo staat onder andere Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Linkbuilding en adverteren op Youtube, Mobiel en Google er tussen. Al deze acties vallen onder online marketing en kunnen jou bedrijf helpen om online gevonden te worden door potentiële klanten.

Brandfirm laat ondernemingen groeien door slimme online marketingstrategieën toe te passen waar een gemiddelde onderneming zelf niet mee aan de slag gaat. Naast zoekmachine optimalisatie en online advertising ontwerpt het Amsterdamse bedrijf ook websites en doen ze aan Google analytics waardoor je je online aanwezigheid geheel kan toevertrouwen aan Brandfirm.

Hoe kan Brandfirm jouw bedrijf helpen?

De werkwijze van Brandfirm kenmerkt zich in maatwerk voor elke klant. Geen website, dienst of product is hetzelfde en ieder zijn doelstelling varieert. Samen met een klant bepaalt Brandfirm de strategie die ze gaan inzetten om de gestelde doelen te behalen. Het is daarom aantrekkelijk voor jou als ondernemer om een sterke partner te hebben die de online aanwezigheid uit handen neemt. Dit levert jou meer klanten op en kan uiteindelijk enorm winstgevend zijn.

Wanneer je besluit om als onderneming de online marketing te gaan verbeteren kunnen wij kunnen als tussenpartij jou helpen. Wij kunnen samen met Brandfirm met jou bedrijf aan de slag en een advies op maat geven over zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, conversie optimalisatie en/of websitebouw. Mocht je daarom vragen hebben, meld je dan snel aan voor een gratis en geheel vrijblijvend informatiegesprek.

PLAN NU EEN GRATIS ADVIES AFSPRAAK IN

Leave a Reply